Long Stratton Leisure Centre

Client:  South Norfolk Council

Project Value: £1,647,000

Duration: 10 months

This project included the complete refurbishment of Long Stratton Leisure Centre within the existing footprint of the building.  An attractive and eye catching new façade was created to finish off this amazing transformation of space.

  • New entrance and reception
  • Café and seating area,
  • Soft Play and party rooms,
  • Changing rooms
  • Wellbeing studio
  • New fitness studio
  • Large Group Exercise studio

 



Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google